Saturday, August 4, 2012

Gelinlik Modelleri

2011 yazlık Nişanlık Modelleri Yazın nişanlanmak isteyen genç kızlar harika öneriler..Bu yılın rengi olan nar çiçeği bu nişanlık modelinasıl.Zarif.. Güzel..Genel olarak nişanlıklarda bu sezonun trendlerinden olan fırfırlarve tek omuz var…













Prens William Ve Kate Middleton Evlendi Kraliyet Gelinliği Prens William Ve Kate Middleton Evlendi Kraliyet Gelinliği ise umduğumuzdan daha sadeydi.Kraliyetiçin ben açıkçası sade gelinlik beklemiyordum.Ama gelinliği beğenmedi de değilim.Dantellerle bezenmiş kollar ve göğüs kısmı dantel.Upuzun eteği ise yakışmış…İşte düğünden görüntüler..













2011 yaz Nişanlık Modelleri 2011 yaz Nişanlık Modelleri dantel detayı ile balık modeli ve fırfırları ile sezon trendlerini yansıtıyor..













2011 Tesettür Gelinlik Modelleri 2011 Tesettür Gelinlik Modelleri bulabildiklerim bunlar:)Tesettürlü hanımlar için bu yaz evlenecek tesettürlü hanımlar için gelinlik modelleri..













2011 baharlık gelinlik modelleri 2011 baharlık gelinlik modelleri hafifi uçuşan dantellerle bezenmiş taçlarla süslenmiş gelinlik modelleri..













2011 Yazlık Gelinlik Modelleri Rosa Clara 2011 Yazlık Gelinlik Modelleri Rosa Clara’dan modern çizgilerle geliyor.2011 yazında evlenmek isteyenlere duyurulur.Belki bir fikir olur.Kabarık modellerin yanısıra sade uzanan modellerde yer alıyor.Romantik dantel işçiliği de bir başka güzel..













2011 Yeni Sezon Bahar Gelinlikleri 2011 Yeni Sezon Bahar Gelinlikleri karşınızda.Yeni sezonda 2011 baharında evlenmek isteyenlere sade hafif egzotik ve sezon trendlerini üstünde taşıyan gelinlikl modelleri..













2011-2012 Sade Gelinlik Modelleri Sade bir gelin ama bir o kadar da göz alıcı bir gelin olmak isteyenler için bir öneri.Sade bir düğün yöreninde sade saf ve güzel bir görüntü için..













Akay Gelinlik 2011 New Luxury koleksiyonu Akay Gelinlik 2011 New Luxury koleksiyonu ile romantik çizgiler ve bir o kadar da modern çizgiler elde ediyoruz.Güzel modelleri sizleriçin ekliyorum..













Caroline’nin Akay gelinliği Ailecek tutkunu olduğumuz yeni dizilerden biri olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin sevilmeyen kadını Caroline’nin Akay gelinliği göz dolduruyor.Vücut hatlarına oturan bu gelinlik çok güzel.Taşarla süslenmiş Akay marka bir gelinlik..

No comments:

Post a Comment