Etli Börek Mutfak: Türk Mutfağı.
Etli Börek Yapım Zorluğu: Kolay
Etli Börek Gerekli Malzemeler;
2 paket hazır milföy hamuru
2 çorba kaşığı margarin
250 gr kuşbaşı et
4 adet sivri biber
1 baş soğan
1 yumurta sarısı
tuz, karabiber
Etli Börek Tarifi;
Hamuru hazırlayın. Margarini eritin. Kuşbaşı eti suyunu salıp, çekene kadar kavurun. Yemeklik. doğranmış soğanı ilave edin. Doğranmış sivri biberi katın. Tuzunu, karabiberini serpin. Ocaktan alıp, soğutun. Hamurun ortasına harcı koyup, üçgen şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecedeki fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.
Etli Börek No: 258
No comments:
Post a Comment