Wednesday, September 19, 2012

Etli Börek Tarifi






Etli Börek nasıl yapılır ?

Etli Börek Mutfak: Türk Mutfağı.

Etli Börek Yapım Zorluğu: Kolay

Etli Börek Gerekli Malzemeler;

2 paket hazır milföy hamuru

2 çorba kaşığı margarin

250 gr kuşbaşı et

4 adet sivri biber

1 baş soğan

1 yumurta sarısı

tuz, karabiber

Etli Börek Tarifi;

Hamuru hazırlayın. Margarini eritin. Kuşbaşı eti suyunu salıp, çekene kadar kavurun. Yemeklik. doğranmış soğanı ilave edin. Doğranmış sivri biberi katın. Tuzunu, karabiberini serpin. Ocaktan alıp, soğutun. Hamurun ortasına harcı koyup, üçgen şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecedeki fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Etli Börek No: 258

No comments:

Post a Comment